torstai 8. syyskuuta 2011

Syntymättömyyspäiväkysely ja arvonnan tulokset


Tiktak, kello 22 on jo keskiyötä, jos aamulla pitää nousta kuudelta. Palautekyselyyn ja arvontaan löytyi 28 osallistujaa - kiitos ja kumarrus! (Olen ihan nöyränä kommenttienne kanssa. Pitää varmaan ottaa printti seinälle, pahan päivän varalta.)

Vastaajat olivat ylivoimaisella enemmistöllä sitä mieltä, että tilkkutäkkityyli pukee meikäläistä; en siis haahuile haarakonttoreiden perään vaan jatkan linjattomalla linjalla, tukevasti yhdessä osoitteessa. Luen mitä milloinkin ja luotan siihen, että blogiin mahtuu. Netissä kuulema on vielä tilaa.

Pituudesta ja lyhyydestä - kenties siihen tulee hiljalleen enemmän vaihtelua. Kirjoitan pidemmästi kirjoista, joista on enemmän sanottavaa, ehkä jätän herkemmin lyhyelle vähemmän mietityttävät kirjat.

Mitä muihin muutoksiin tulee, ajattelin installoida kävijälaskurin juhlallisesti virallisena synttäripäivänä, samalla kun totean vuoden projektini tulokset. Laskuri voi sitten laskea seuraavien blogivuosien klikkauksia.

Varmaan näet näkee sokea kepilläkin, että eihän tämä nyt tähän lopu, vaikka alkuperäinen projekti tulee kunniallisesti päätökseen. Henkilökohtainen tutkimusmatkani lukemiseen on tuottanut yllättäviä tuloksia monessakin mielessä - eikä ole ihan pieni ihmetyksen aihe sekään, että minusta kehkeytyi niin totaalisen innokas bloggaaja. Hih, tyhjät tynnyrit ne eniten kolisevat, sanotaan...

Joitain pieniä uudistuksia teen oman käyttömukavuuteni tähden, nyt kun olen vähän oppinut siitä miten itse blogia käytän. Esimerkiksi kuukausikoosteisiin tulee oma tunniste, ja jatkossa sisällytän niihin myös blogatut kirjat linkkilistana. Pientä näpertelyä siis, ei mitään suurta uudistusta.

Myös visuaalinen ilme saa pysyä ennallaan. Vaikka syksyn mittaan iskee aina pieni sisustuskuume, taidan toistaiseksi tyytyä nykyiseen sinitaivaiseen. Se tuntuu edelleen omalta eikä tule liian usein vastaan.

Syntymättömyyspäivän sarjan seuraavassa osassa ruodin yhtä vuoden lukupäiväkirjani alkuperäisistä tavoitteista: halusin saada lukemisesta enemmän irti. Kuinka sitten kävikään? Siitä viikonloppuna.

Asiaan - säästin tärkeimmän viimeiseksi. Toteutin arvonnan vähän tylsästi Random.orgin avulla. Satunnaislukugeneraattori poimi Akateemisen kirjakaupan lahjakortin voittajaksi....

Peikkoneidon!

Ja Booky.fi-lahjakortin (tai oikeastaan lahjakoodin, hah!) voitti...

Salla!

Onnea voittajille! Peikkoneito, jos Akateemisen lahjakortti on sinulle epäkäytännöllinen, ilmoittele niin vaihdan sen Booky.fi-koodiin. Laittakaa sähköpostia, satunnaislukujen suosikit!

1 kommentti:

Pahoittelut sanavahvistuksesta. Roskapostitulva pakotti pystyttämään suojavallin.