sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Upea bloggaaja palaa

Sain tarinautti Elma Ilonalta tämän kauniin tunnustuspalkinnon - nöyrät kiitokset!

Vastasin kysymyksiin äskettäin, joten vanhoilla vastauksilla mennään. Mutta olen tunnustuksesta niin leveänä että laitan sen tähän vaikken vastaakaan. *sahaa oviaukkoa isommaksi*

Ettei postaus menisi hukkaan, nappaan sen sijaan noh, ainakin JenniltäSusaltaJorilta ja Hanna M.:ltä KMMMM-haasteen.

Kuka?
Monipuolisen ruokavalion omaava lukutoukka ja kirjahamsteri. Lukeminen on kai tehdasasetuksena päällä. Melkein kaikkea voi tehdä kirja kädessä - ja tehdäänkin.
Mitä?
Kirjoja kahdella kielellä. Entinen divarihaukka siirtyi Helsingistä muutettuaan Amazonin asiakkaaksi ja ajautui lähes täysin ulos kotimaisesta kirjallisuudesta. Vasta kirjablogeihin tutustuminen palautti suomalaisten pariin.
Missä?
Kotona, yleensä työhuoneen nurkassa, joskus keittiön pöydän ääressä, harvoin nojatuolissa rötköttäen.
Millä?
MacBookilla, joskus kommentteja iPadilla. Jos kuvia on otettu, iPhonella. Ja kyllä, Apple-koukussa ollaan, tukevasti. *huoh* IT-budjetti on kohta sähkölaskun luokkaa.
Milloin?
Iltaisin ja viikonloppuisin - tämä on ihan liian koukuttavaa hommaa työmaalle...
Mitä mielessä?
Kevät, kiire, kirjat, kohta kaupunkilomakin - kaikenlainen k:lla alkava ilmeisesti?

Haastan kaikki sivupalkkini upeat bloggaajat, joilta haaste on vielä jäänyt väliin, kertomaan bloginsa taustat. Rohkeasti tunnustamaan, listallani on vain loistavia blogeja :-D

7 kommenttia:

 1. Macin maailma on kyllä kiinnostanut täälläkin. Olen luvannut itselleni satsaavani MacBookiin, jos joskus voitan Finlandia-palkinnon :D

  VastaaPoista
 2. Hei, olisiko sinulla antaa jotain hyviä suosituksia Helsingin divareista, jos olet kerta niissä aiemmin pyörinyt? :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin totta, että "melkein kaikkea voi tehdä kirja kädessä" ;D

  VastaaPoista
 4. Hanna, varo vain, yhdestä läppäristä tämä meilläkin lähti, ja nyt kaikki hajoava korvataan appleilla ;-)

  Mutu, surullista kyllä kaikkien rakkain divarini, jossa vietin lukemattomat lauantai-aamut, on suljettu. Se oli Ervastin divari Pengerkadulla... *kuivaa silmiään* Oikeasti se oli maailman paras divari, naapurista sai hakea kahvit ja hengailla kaikessa rauhassa nuuskimassa kirjapinoja. Olin niin kanta-asiakas että sain ylppäreihin onnittelusähkeen divaristani :-D

  Susa: eikös vain voikin :-)

  VastaaPoista
 5. Kiva lukea näitä!

  Minä sain viime kesänä MacBookin, ja odotin siltä paljon, kun kaikki tuntuivat Applen tuotteita niin hehkuttavan. Mutta olen ollut aika pettynyt. Tätä ennen minulla oli Sony Vaio -läppäri, josta pidin enemmän. Toki molemmissa on puolensa, mutta mikään Apple-taivas ei ole minulle auennut ja suhtaudun aika kriittisesti koko hypetykseen, joka on saanut pelottavan hysteerisiä piirteitä maailmalla... Mutta en tällä tarkoita, että sinun tai kenenkään muunkaan Applea suosivan mielipide olisi väärä! Ja pidän kyllä iPodistani. :)

  Kaupunkiloma kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 6. Mie en ole Applea iPodia enempää vielä kokeillut. Ehkä joskus tulevaisuudessa, kun on varaa investoida uuteen kannettavaan, hommaan Macin. Tosin myös iPad kiinnostaa.

  Näitä on kiva lukea ja taidanpa napata tämän myös omaan blogiin. :)

  VastaaPoista
 7. Karoliina: Makuasia :-) itse epäröin tosi pitkään kun pelkäsin yhteensopivuusongelmia, mutta ei ole vielä pahempaa ilmennyt.

  Kuutar; kivaa että nappaat! Läppäreitä kannattaa ainakin testailla ennakkoluulottomasti, itse ihastuin macin näppistuntumasta, ja iPadiä tulee käytettyä enemmän ja enemmän.

  VastaaPoista

Pahoittelut sanavahvistuksesta. Roskapostitulva pakotti pystyttämään suojavallin.