perjantai 12. elokuuta 2011

Makea juttu!


Sain Morrelta tämä herkullisen tunnustuksen - kiitos! Ihanan mehevä kuva inspiroi leipomaan, ja nyt on omenapiirakka uunissa. Lähetän sinulle täältä virtuaalista tuoksua tulemaan...

1. Lempiväri. Jos asiaa lähestyy käytännön kannalta, lempivärejäni ovat selvästikin musta, harmaa ja valkoinen, tai ehkä kuluneen-farkun-sininen. Näitä värejä on näet vaatekaappini pullollaan! Mutta mustavalkoisuus tuntuu kovin synkeältä vastaukselta, joten tunnustan että tehosteena pidän limetinvihreästä ja lämpimästä keltaisesta.

2. Lempiruoka. Samalla periaatteella totean, että lempiruokani on varmaan kanasalaatti, sillä sitä syön useammin kuin mitään muuta. Höh. Tylsää tuokin. Pidän myös wokkikasviksista, oliiveista ja kaikesta missä on juustoa. Ihan kaikesta. Mozzarellapizzasta briepipareihin ja vuohenjuustopaahtoleipiin. Söisin varmaan juustoa juuston päällä jos kehtaisin...

3. Paikka johon haluan matkustaa. Tämä on vaikea. Olin juuri keväällä Lontoossa, joten olisi ahnehtimista haluta sinne heti uudelleen. Vaikka Lontoo taitaa olla se kiehtovin ulkomainen kaupunki. If you're tired of London, you're tired of life. Pietariinkin olisi mahtavaa palata, pitkästä aikaa. Mutta valitaanpa oikea haavekohde, uusi paikka! Matkustaisin todella mielelläni Intiaan. Sinne vain pitäisi päästä pitkäksi aikaa, viikon reissu ei riittäisi ensinkään.

Piirakka pitää saada uunista, joten nyt jää tekemättä salapoliisityö - kuka lempibloggareistani sivupalkin lukulistalla ei ole vielä vastannut? Jos suinkin muffinssi maistuu, ota ja haukkaa tästä!

Kohta vuoden blogeja seuranneena olen edelleen ihan äimänä siitä, miten fiksuja ja mukavia ihmisiä kirjablogit ovat pullollaan. Olette makupalan ansainneet, joka ainoa.

7 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan erilaisia juustoja, varsinkin vuohen- ja (valko)homejuustoista.

  Havahduin äskettäin siihen, että blogisi ei ollut sivupalkissani vaikka niin luulin, enkä sitten näköjään ollut rekkautunut lukijaksikaan :O, vaikka olen seurannut jo kauan... No, asia on nyt korjattu :)

  VastaaPoista
 2. Mä haaveilen Pietarista. Olen käynyt siellä useaan otteeseen, mutta kauan sitten.

  Ja Intia. Viimeksi saatiin sellainen mahapöpö, että pitäisi olla kuukausi aikaa jo toipumiseen... milloinkahan sitä jaksaisi sellaisen rääkin! (Tai oltiin siinä naapurissa, mutta mahapöpö ollaan liitetty just Intiaan)

  VastaaPoista
 3. Ai niin..JUUSTOT! Oi, aurajuusto, fetajuusto, mozzarella, leipäjuusto, tuorejuustot, gouda..ja..ja...Joko kuola valuu ;)

  VastaaPoista
 4. Maria, tervetuloa viralliseen raatiin :-) (Minäkin huomaan koko ajan että sivupalkista puuttuu jokin vakkariblogi kun yleensä tulee käytettyä hallintapaneelin listaa.)

  Maria A, voi ei, tuo mahapöpöajatus kyllä vie vähän terää unelmaltani... mutta voisihan minulla olla parempi tuuri. Venäjän reissuillakaan en ikinä sairastanut vaikka kaikki uhkailivat vatsataudeilla.

  Susa, *grin* juustot!!!

  VastaaPoista
 5. Omenapiirakkaa ja juustoja! Nam!
  Minäkin tykkään tunkea juustoa vähän joka ruokaan. Yksi ihana on sinihomejuusto makaronilaatikossa. Omnomnom!

  VastaaPoista
 6. Ah, tuo "If you're tired of London, you're tired of life" -sanonta on mielestäni niin kuvaava! Lontooseen voisi kyllä palata milloin vaan.

  VastaaPoista
 7. Morre, piirakka oli kait hyvää koska katosi alle 24h :-) Kiitos homejuustovinkistä, tuota en ole kokeillutkaan... Sen sijaan uskon Outi Pakkasen luoman Anna Laineen tavoin, että kourallinen parmesania parantaa melkein kaiken makua :D

  Tessa: näin on, ei tuottaisi tuskaa vaikka muuttaa sinne muutamaksi vuodeksi... :D

  VastaaPoista

Pahoittelut sanavahvistuksesta. Roskapostitulva pakotti pystyttämään suojavallin.